Crazy Faces

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Prijzen:

Alle prijzen gelden vanaf 11-06-2015. De prijzen zijn exclusief 21% BTW.Crazy Faces houdt het recht de prijzen en Algemene voorwaarden te wijzigen.

Boeking:

U kunt Crazy Faces inhuren voor minimaal 1 uur. Voor communie en doop feesten min 2 uur en ook op zon en feestdagen minimale afname van 2 uur

Betaling:

Bedrijven: Binnen 14 dagen na factuurdatum, mits anders overeen gekomen.

Bij niet tijdige betaling zal er een herinnering per e-mail en post worden verstuurd. Wanneer u niet reageert, zal er een aanmaning per e-mail en post worden verstuurd. Bij deze aanmaning wordt de hoofdsom verhoogd met € 15,00. Wanneer u na de aanmaning alsnog niet betaald, zal de vordering worden overgedragen aan een incassobureau. Let op, het incassobureau zal u de wettelijke incassokosten in rekening brengen. Deze bedragen 15% tot een bedrag van € 2500,00 met een minimum van € 40,00.

Particulieren: Vooraf per bank of contant op locatie bij aankomst van Crazy Faces

Aanbetaling:

Bij opdrachten van meer dan 3 uur of opdrachten voor meer dan 1 schminkster dient u een aanbetaling van 50% te voldoen. De opdracht wordt bevestigd zodra deze aanbetaling is voldaan.

Wachtkosten:

Wanneer u op 1 dag een schminkster huurt voor uren die niet aansluiten, dan worden tussenliggende uren wel in rekening gebracht.

Reiskosten:

Eventuele reiskosten worden gerekend vanaf het huis van de schminkster tot aan de locatie, berekend via de snelste route op ANWB Route planner

Annulering:

  • Tot 14 dagen voor de geboekte datum kunt u kosteloos annuleren.
  • Bij annulering tussen 14 dagen tot 2 dagen rekent Crazy Faces 25%  annuleringskosten.
  • Bij annulering vanaf 2 dagen voor de geboekte datum rekent Crazy Faces  50 % annuleringskosten.

Uitzonderingen worden gemaakt in geval van overlijden of een ernstig ongeval, waardoor festiviteiten niet kunnen plaatsvinden. In dit geval kunnen wij een geschikte datum plannen of kosteloos annuleren.

  • Crazy Faces behoudt zich het recht voor de boeking te annuleren in geval van onterechte behandeling, ziekte of overlijden. In de laatste 2 gevallen zal Crazy Faces altijd proberen u in contact te brengen met schminksters die de opdracht kunnen vervullen.

Pauzes:

Bij opdrachten die langer dan 2 uur duren, hebben schminksters na iedere 2 uur het recht op 15 minuten doorbetaald pauze.

Weersomstandigheden:

Bij bepaalde weersomstandigheden is het niet mogelijk om buiten te werken. Crazy Faces werkt niet buiten bij temperaturen beneden 10 °C en bij zeer harde wind of regen.

Bij lichte regen of temperaturen boven 23 °C dient de opdrachtgever voor een (party)tent te zorgen, zodat de schminkster op fatsoenlijke wijze haar werk uit kan voeren.

Algemene voorwaarden opdrachtgever:

Bij boeking doet de opdrachtgever afstand van zijn eigen Algemene Voorwaarden, mits anders overeen gekomen.  De schminkster heeft  het recht om eigen bedrijfskleding te dragen en is gerechtigd om visitekaartjes en/of flyers van Crazy Faces  uit te delen, mits anders overeen gekomen.

Foto’s en copyright:

Er kunnen foto’s worden gemaakt van het schminken door de schminkster zelf. De foto’s kunnen gebruikt worden op de facebookpagina van Crazy Faces, evenals op de website. Tevens kunnen de foto’s gebruikt worden voor marketingdoeleinden van Crazy Faces. Wanneer u het hier niet mee eens bent, dient u dit vooraf aan te geven en zullen er geen foto’s genomen worden.

Het is niet toegestaan zelf foto’s te maken zonder toestemming van de schminkster.