Crazy Faces

Over ons

 Crazy Faces is gestart in juni 2013 en is het bedrijf van Jennis van Endschot.

 

Het gezicht achter Crazy Faces

Jennis van Endschot

Crazy Faces is het bedrijf van Jennis van Endschot.

Voor ik dit ging doen heb ik jaren lang in de zorg gewerkt, ouderenzorg en mensen met een verstandelijke beperking. Ook ben ik praktijkopleider geweest en heb ik leerlingen opgeleid in de zorg, maar nu dus iets heel anders…..

Ik ben in April 2013 gestart met de cursus kindergrime en heb deze met goed resultaat afgerond eind juni 2013. Na deze cursus was het duidelijk voor mij, dit is wat ik leuk vind en waar ik meer mee wil doen. Ik ben nog meer workshops gaan volgen van artiesten uit Amerika en ben begonnen met Crazy Faces.

Ik ben te boeken voor kinderfeestjes zoals verjaardagen, communie feesten, doopfeestjes enz. Maar ook op bruiloften, openingen, bedrijfsfeesten, beurzen, braderieën enz.  kom ik de kinderen voorzien van een mooi geschminkt gezichtje. Ook kan u er voor kiezen om de kinderen te voorzien van een mooie glittertattoo of beide natuurlijk, de keus is geheel aan u!

Kinderen blij, ouders blij!

Zoals u op de website kunt zien ben ik niet alleen bezig met de kinderen, maar ook met de moeders in blijde verwachting. Ook voor een bellypaint bent u bij mij aan het juiste adres.

In alle rust lekker in u eigen huis een mooie bellypaint laten maken. Gebruiken voor op het geboortekaartje of tijdens de babyshower. Gewoon voor u zelf of doe hem cadeau aan u dochter, schoondochter, vriendin of collega!